Täällä olin minä. Siinä lopussa ne piruparat, jotka juoksee eikä edes tankilla pääsee. Niitä mä olin.

----------------------------------------------------------------------------------------

Hätilässä. PsJääkäreitä. Ihan kuin me, mutta käytettiin Bmp rynnökkövaunuja, joista mun mielestä pääsi nopeammin ulos, tosin mitään "ala-luukkuja" ei ollut. Noissa Leopardeissa ole kuin isompi tykki, mutta ne ovat hitaampia ja muutenkin ylhintaisia paskoja olis mieluummin ostanu ryssiltä Bmp3:sia eikä saku Leopardeja. Eiköhän se jo sodassa nähty kumman vaunut jyräs Berliiniin?

----------------------------------------------------------------------------------------

Hah hah haaa... Vitun pellet pyörähti pois edestä. Me jouduttiin makaamaan siinä niin, että tankki ajoi yli. Eikä tuntunu kivalta kun tetsarit rahisi pohjaa vasten. Jos tuossa on Suomen puolustajat niin en paljoa laita arvoa heille. PELLET! Ai olikin viestimiehiä, no kyllähän sen sitten ymmärtää.  Viestimiehiä sanottiinkin ennen "wireless" aikaa yleisemmin KELAPERSEIKSI tai MIKKIHIIRIKSI, joka kuvaa niiden rohkeutta hyvin.

Tulkaa 1.PsJK:hon katsomaan miten tankkipelko poistuu. Toinen oli, että kaivettiin potero ja oltiin siellä ja tankki ajeli edestakaisin päällä, koska niinhän ne tekee sodassakin. Helpompaa se nyt oli kun se kun poteron päälle heitettiin pari havua ja napalmia ja sitten piti tulla ulos sieltä. Siis ihan piece of cake

 

 

------------------------------------------------------------------------------

 

Jes. löytyhän se. Siis näin me se tehtiin vuonna 1995. Alle vain menee PSjääkäri. Viestimiesvässykkä ei USKALLA, Vittu mikä pelle! PsJ heittää ryssätankkia vaikka kasapanoksella jos käsky käy. Ei olla mitään leikkisotilaita kuten viestimiehet.

 

----------------------------------------------------------------

Kato löyty sieltä vielä Bmp-2 tankilla ampumista 20 sek. Ampumisen loppumisen jälkeen välittömästi jääkärit sitten jalkautuu ulos ja juoksee sinne mihin on ammuttu tappaen henkiin jääneet viholliset. Tässä on vain ampuminen, mutta hyvän kuvan kyllä saa.

 

 

-----------------------------------------------------------------------------

Vanha 50-luvun ryssävaunu ajaa, mutta mä olen saatana ryöminy täyspakkauksen ja tellun kanssa ton "lentokentäksi" kutsutun aukean 10 kertaa ympäri ja päästä päähän PUTKEEN ja vielä sateessaa. 6 tuntia meni, tehkää perässä.

--------------------------------------------------------------------------------------

No, edes pari autoa saadaan paskaks leopardeilla.

 

------------------------------------------------------------------------

Selaimessa toimiva versio  Paskapropagandaa. Tuolla pitäs ite olla tapettavana.

---------------------------------------

EI liian tarkka video, mutta tasan sellanen vaunu, jossa itekkin oltiin ja tie on tuttu. JA EI TASAN ole HELPPOA pysyä kyydissä tuossa.

 

 

 

--------------------------------------------------------------

Tämä näyttää vähän enemmän siltä, miltä pitääkin. Monet vegaanipaskapasifistit luulee, että meillä ei ole tulivoimaa niin katsokaa vaikka tästä

 

---------------------------------------

Tässä o hippivegaaneille Raptori ja Armeija:

 

------------------------------------------------------------------------------

Sitten tulee hyvä ja vika. Tää kuvaa aika pitkälle sitä mitä itsekkin tehtiin. Ajettiin vaunujen vitun ahtaissa sisätiloissa ja välillä juostiin ulos tuhoamaan kaikki, mitä tankit ei kyenneet singoilla ja rynkyillä. Ammuin kaverinkin melkein vahingossa siinä kun oli kovat piipussa ja haudassa. Piippu puristi sen selkää, sormi oli liipasimella ja varmistin pois. Aivastanu kun olis ne sen kaverin elämä olis ollu siinä.

 

Siltikin vain hippihomot ei mene inttiin!

Kuvaajan oma kommentti:

Unfortunately there isn't much of actual combat footage since a battle is really not the best situation to be filming a vide