Tarkoitus oli kirjoittaa tänä iltana vähän erilaine näkemys Israelista. Esim. Take A Pen järjestön juttuja referoimalla. Blogin tarkoitushan ei ole esitellä yksinomaan minun mielipiteitäni vaan jakaa tietoa erilaisista tulkinnoista ja faktoista. Lukija sitten päättää mikä on se keskitien totuus....

Tämän  kirjoituksen aloittamisen keskeytti kuitenkin keskustelupalstoilla alkanut hyökkäys, jossa pienten puolustuskyvyttömien lasten auttaminen tuomittiin TERRORISMIKSI. Pisti pasmat niin sekaisin, että joudun lähtemään viikonlopuksi mökille pohtimaan ihmisten pahuutta. Varsinkin kun suurin osa näistä kummilapset=terroristeja ihmisistä oli näitä TAPpilaisia. Kun kerran ovat tuollaisia pässinpäitä niin jätetään sitten heidän sanomansa pois tältä illalta.

Mitä pahaa siinä voi olla auttaa hädänalaisia lapsia? Varsinkin kun heidän tilanteestaan ei syyttävällä sormella politikoiden osoiteta ketään....

Ne, jotka tälläistä humaania toimintaa mustamaalavat ovat ihmiskunnan pohjasakkaa ja saavat jokaisen, joka sydämen omistaa voimaan pahoin. Ja niin minä tällä hetkellä teenkin.

Luulisi nyt jokaisen tälläistä toimintaa edes henkisellä tasolla symppaavan. Mutta kun ei! Tunnen hirvittävää myötähäpeää näiden suomalaisten puolesta, jotka nimeävät tälläisen humanitaarisen auttamisen "lapsipommien kasvattamiseksi" tai pyytävät ottamaan 20 itsemurhapommittajalasta kotiinsa kasvatettavaksi. Toivon, ja rukoilen, että joskus näillekkin ihmisille joku voisi antaa anteeksi heidän levittämänsä aatteet ja sen pahan jota ne saavat aikaan. Miten joku voi olla omassa yltäkylläisyydessään noin paha, suoranainen IHMISHIRVIÖ!

Laitetaan vielä uutisia Israelista:
Israelin ex-sotilaat myöntävät kostoiskut
Julkaistu 03.06.2005, klo 15.04 (päivitetty 03.06.2005, klo 17.06)
tyhja.gif
Israelin sotilas
Kuva: APTN
tyhja.gif Joukko Israelin armeijan entisiä sotilaita on myöntänyt osallistuneensa palestiinalaisiin kohdistettuihin "silmä silmästä" -kostoiskuihin kolme vuotta sitten. Tunnustus on osa entisten sotilaiden "Hiljaisuuden loppu" -kampanjaa.
tyhja.gif

tyhja.gif
Maariv-sanomalehden haastattelemat ex-sotilaat kertoivat osallistuneensa armeijan määräyksestä kahdeksan palestiinalaisen poliisin tappamiseen näiden miehittämille tarkastuspisteille.

Kostoisku oli seurausta kuuden israelilaisen sotilaan murhalle Länsirannan tarkastuspisteellä Ramallahissa. Iskussa tapettiin 18 palestiinalaista.

Armeija puolustautuu sanomalla hyökänneensä tarkastuspisteille, koska palestiinalaispoliisit käyttivät niitä terroristien avustamiseen.

Israelin valtio vakuuttaa noudattavansa korkeaa moraalia taistelussaan palestiinalaisten kansannousua vastaan.

Entisten sotilaiden aloittaman "Hiljaisuuden loppu" -kampanjan tarkoituksena on tuoda julkisuuteen Israelin armeijan palestiinalaisille tekemiä vääryyksiä.

Maariv piti haastattelemiensa sotilaiden nimet salassa oikeudellisista syistä.

Israel on saanut niskaansa ihmisoikeusjärjestöjen syytökset murhaamalla julkisesti johtavia palestiinalaisia militantteja. Murhia on perusteltu sanomalla niiden uhrien suunnitelleen välittömiä hyökkäyksiä Israelia vastaan.

Reuters

Tälläinen kampanja voi saada vihdoinkin läpinäkyvyyttä keskusteluun Israelissa.