Kun ns."kristityt sionistit" hyökkäävät kimppuuni haukkuen blogia valheelliseksi kommunistipropagandaksi, mitään ei tietysti tarvitse todistaa....:)

Katselin tuossa tilastosivuilta, mistä sivuilta blogissani on käyty ja oli kommentoitu tekstiäni sitten omaan ohboy-blogiinsa seuraavasti:
Taas se tuli tehtyä...surffailtua päättömänä ympäri nettiä ja törmättyä paskaan...tällä kertaa suomen kielellä. Holy Land on joku pro-pale paska blogi, ja vielä se ensimmäinen artikkeli oli niin täynnä virheitä, että huh, huh...Ihan muutama huomio sivuilta, ensimmäisestä artikkelista, ensimmäisestä kappaleesta...
a) ent. arabi. Mikä ***** on ent. arabi? Miten arabi voi muuttua muuksi kuin arabiksi? Kauneusleikkauksilla? Eikö jo riitä että on olemassa Michael Jackson?
b) Kirjoittaja unohtaa myös että tämä alistettu palestiinan kansa syntyi vasta niinkin myöhään kuin 1964, Arabiliiton toimesta, ei "palestiinalaisten" itsensä... Ennen kuuden päivän sotaa - ja mm. arabien syy hyökätä Israeliin silloin oli - Israel miehitti Palestiinaa, joka siis on koko maa-alue Jordan virrasta Välimereen (siis heidän mielestään).

Ei ole tämän weblogin teksteissä ketään väitetty "entiseksi" arabiksi, sellaista tuskin on olemassakaan. Tuollaista julistusta päästellessään ja muita haukkuessaan kannattaisi opetella lukemaan ensin kunnolla. Joseph Farrah on siis ETNINEN arabi, mistään entisistä arabeista en tiedä muuta kuin näiden laittomien siirtokuntien puolustajien mielikuvituksessa. He näkisivät mielellään heitä kasoittain.

Toinen asia on, että PLO syntyi 1964, palestiinalainen identiteetti jo paljon aiemmin 1930-luvulla. 1964 siis palestiinalaiset saivat ensimmäisen kerran oman edustajan.

Minä en viitsi harrastaa solvauksia, mutta kun kirjoittaja, joka omilla sivuillaan ylistää Gazan Gush Katifin siirtokunnassa tapahtuvan Jumalan ihmeitä. Kyseessä on siis Gazan suurin siirtokuntablokki, josta asukkaat tullaan pian evakuoimaan pois kun Israel alkaa toteuttaa tiekarttana tunnettua rauhansuunnitelmaa, jonka tavoitteena on suvereeni Palestiinan valtio ja PL242:n toteuttaminen eli Israelin vetäytyminen pääpiirteittäin 1967 edeltäneiden aselepolinjojen taakse rauhansopimusta vastaan.

Nämä "Jumalan lapset" Gush Katifissa ja muissa vastaavissa ovat vuosikymmeniä eläneet herrakansana pulikoiden uima-altaissa ja ajaen armeijan suojaamilla "jews only" teillä, samalla kun ahtaalle ajettu Gazan arabipopulaatio on kärsinyt veden puutteesta niin paljon, että se on todellinen ongelma on tavattu esim. veden puutteesta siniseksi muuttuneita vauvoja. Siirtokuntalaisten tekemisistä Gazassa löytyy paljon rankempiakin väitteitä, mutta en viitsi sellaisilla lähteä repostelemaan. Alueen vedenhallinta onkin keskeinen tekijä Israelin laajentumispolitiikan takana.

Gazassa asuu yli miljoona arabia ja n.8000 juutalaista joiden hallussa on parhaat viljelysmaat, vedet ja tiet. Jokainen voi tästä itse päätellä millaisessa helvetissä miljoona ihmistä on joutunut vuosikymmenet olemaan muutamien takia, muutamien jotka nyt tekevät itsestään joitain marttyyreita.  Lisäksi hallitus on jakanut heille aseita, joita he ovat käyttäneet kuin puolisotilaalliset joukot palestiinalaisia vastaan. Nyt tämä uhkaa kuitenkin osua omaan nilkkaan, koska he ovat uhanneet kääntää aseet omaa armeijaansa vastaan kun evakuoinnin päivä tulee. Tämä kaikki, vaikka hallitus on luvannut maksaa erittäin rouhean rahallisen korvauksen ja uudet tilat annetaan viljeltäviksi.