Henkilökohtaisesti en usko Israelin noudattavan uutta päätöslauselmaa, sehän rikkoo jo itse asiassa edellistäkin, jonka perusteella Syyrian joukot ajettiin maasta, koska se koski KAIKKIA Libanonin armeijan ulkopuolisia taisteluosastoja. Miksi sanktioita ei siis siitä kuulu kun joukot ovat ilmaisseet olevan siellä vielä kuukausia?

Israeli on jälleen kerran osoittanut olevansa sotainen kansakunta kun suurin osa kansasta olisi halunnut jatkaa sotimista Libanonissa, vaikka jokainen tietää sen hirveän tragedian, jonka se libanonilaissiviilileille aiheuttaa.

a02.jpglebanon-syrian-crimes9.jpg

unforgettable-photos-13.jpg

Tätä siis haluaa Isralaelin kansan suurin osa! Heidän omat tappionsa kun ovat niin kovin pienet, että niillä ei parane hurskastella.

Mikä on hyökkääjän vastuu?

Israelin mielestä se ei ole mikään. Miksi siviileitä ei varoitettuu ajoissa ja järjestetty pakolaisleirejä avun kera ennen hyökkäystä. Miksi TN:än päätöslauselmaan ei merkitty, että Israelin kuten tietty pienemmässä mittakaavassa Hez-bo-allahin tulee korvata kaikki aineelliset tappiot, maksaa jälleenrakennus, korjata öljytankkerista tuleva ekokatastrofi, korvata kuolleiden omaisille, hoitaa apua, ruokaa, rakentaa infra jne jne.

USA vetoinen turvallisuusneuvosto proIsraelilobbyryhmineen ei tällaiseen suostunut. Miksi? Koska se olisi vähentänyt rahavirtaa Washingotin haukoille ja lobbyryhmille, ja voi sitä kurjaa tyhmää, joka luulee USAssa "Israelille" kerättyjen rahojen menevän muulle kuin maan aseteollisuudelle sekä Washingontonin lobbareille. Tavallinen Israelilainen ei sitä rahakasaa koskaan näe.

Jopa USA on kuitenkin sodissaan aina sitoutunut jälleenrakennukseen, hätäapuun jne. kuten Euroopassa WWII:n jälkeen ja Irakin laittomassa sodassa. Miksi Israelilta ei jälleen kerran jonain "erikoiskansa" oikeutena edellytetä mitään tällaista? Se on törkeää. Se on kv. lakien rikkomista.

Rauha koettaa vasta kun arabipuolenkin rauhanehdotukset otetaan tosissaan eikä Washingtonin lobbyryhmiä hyödyttävää "virallista rauhanprosessia" enään sovelleta kuin mappi Ö:hön.

Meillä kaikilla on velvollisuutemme osallistua tähän. Kansalaismielipiteellä on voimaa. Rauha on mahdollinen kun kaikki osapuolet istuvat avoimin mielin neuvottelupöytään. USAn avulla se ei tule koskaan onnistumaan, he kun eivät palestiinalaisvaltiota kuin korkeintaan Ariel Sharonin (kuole jo!) viime vuosinaan viitoittamina bantustaneina halua nähdä, vaikka heidän oikeutettu PL242:n mukainen alueensa on Gaza, turvakäytävä Gazasta muuhun Palestiinaan, Länsi-Ranta ja Itä-Jerusalem, josta yksikään Israelilaisjohtaja ei suostu neuvottelmaan. Mikä lähtökohta sellainen on jos laittomasti vallatusta alueesta ei edes suostuta neuvottelemaan?

PL242:n suunnitellut Lordi Caradon sanoi päätöslauselman laillisuuden perustuvan "maan voimalla ottamisen kieltoon, mutta Israelia ei saa pakottaa -67 tilanteeseen". Tämä on saavutettavissa ainoastaan reiluilla neuvotteluilla, joiden päämäärän reilun Palestiinan on jopa Hamas hyväksynyt. Toivoisin, että vaikeuksien keskellä pres. Abbasilla olisi voimia järjestää kansanäänestys Israelin tunnustamisesta sekä tuoda kärkkäästi esille pointti, että Israelin viimeaikaisen väkivallanteot :

16710.jpgwmid14.jpg

ovat vain propagandatemppu kansanäänestyksen saattamiseksi EI-tunnustavaksi. Hänen tulisi teroittaa, että tunnustamalla Israel kansanäänestyksessä PA saisi paremmat mahdollisuudet kaikkeen siihen mistä he miehitetyillä alueilla ja pakolaisleireissä ovat unelmoineet sekä pakottaisivat ISraelin poliittiseen ratkaisuun. Itä-Jerusalemkin palaisi neuvottelupöydälle ja rikolliset siirtokuntalaiset palautettaisiin joko Israeliin tai Amerikkaan, josta 1970-luvulla tulivat. Eikö ole ironista, että pahimpia "vihan siemeniä" alueella asuttavat ihmiset, jotka eivät edes Palestiinasta ole kotoisin vaan olivat vielä pari vuosikymmentä sitten USAn ja EUn kansalaisia? Törkeää jälleen kerran.

Oi, Abbas pidä siis äänestys!

gallery.mahmoud.abbas.jpg


Jotta tämä loppuisi:

ka10.jpg

arrests_b3.jpgJune_11_2005_Detained_Palestinians_tortu

sabra-shatila-old-man.jpg


Kauheita kuvia, mutta kaikki loppuu kun Israel myöntää reilun rauhan. Pitää voittaa vain kolme kovaa "puoluetta" USA Israellobby, Washingtonin haukat ja Israelin äärioikeiston ahneet maananastajat. Me muutkin olemme vahvoja ja voitamme vielä, siitä osoituksena tämäkin blogi, josta tosiasiat maailmalle suomeksi kiitävät.

Vielä. Israel usein syyttää palestiinalaisia ihmiskilpien käytöstä. Kehoittaisin katsomaan peiliin. Infoa löytyy täältä btselem jonka ansiosta IDF:n sotilaat eivät enään melkein vuoteen ole voineet LAILLISESTI (muuten kyllä käyttävät) käyttää palestiinalaisia ihmiskilpinä.

people_1231.JPG

Pale ihmiskilpiä by IDF. TÖRKEÄÄ!


Lopuksi tähän on helppo yhtyä. Kolme kovaa vihollista on löytänyt jo yhden kovan vastustajan.

B'Tselem urges the Israeli authorities to adopt, at least, the following measures:
  • Clarify unequivocally to all security forces serving in the Occupied Territories, through detailed education and information programs, the absolute prohibition on abusing and beating Palestinians, even when they ostensibly violate the law;
  • Seriously investigate every complaint filed by Palestinians regarding beatings and abuse by security forces;
  • Suspend, until the end of the investigation against them, police officers and soldiers suspected of using force, and where the investigation indicates that the complaint is justified, prosecute the offenders;
  • Require all security forces coming in contact with the Palestinian civilian population in the Occupied Territories to wear identification tags in Hebrew and Arabic to enable identification of those who used violence or otherwise violated the law.