(HUOM! Edellinen artikkelini Rudolf Kastnerista, holokaustista, Israelin itsenäistymisestä ja paljosta muusta on uusittu ja laajennettu, joten lukekaa se myös)Kursivoidut Nimim. X:n kirjoittamia.

Nimim X. kirjoitti."Tämä osoittaa sen suunnattoman eron, mikä vallitsee demokraattisen Israelin ja palestiinalaisen roskajoukon välillä. Israel on Lähi-idän ainoa oikeusvaltio, ja Lähi-idän ainoa demokratia. Me oikeuden ja totuuden puolustajat puolustamme Israelia. Uuusnatsit, terroristit ja stalinistit puolustelkoot palestiinalaisiaan parhaansa mukaan ..."Nimim X."Tämä osoittaa sen suunnattoman eron, mikä vallitsee demokraattisen Israelin ja palestiinalaisen roskajoukon välillä.

Demokraattinen Israel?

Okei, Israel on demokratia.

Palestiinalainen roskajoukko?

EI, ei oikein kuullosta oikealta. Monimiljoonainen kansa ei voi olla mikään pelkkkä roskajoukko, sellaisen väittäminen on todella kieroutunutta ja pahaa rasismia. Laillisen rasismin viimeinen vapaa linnake onkin juuri palestiinalaisia ja muita arabeja ehkä, jopa laajemmin kaikkia muslimeja vastaan kohdistuva. Kenties siksi äärioikeisto on yhtäkkiä niin kiinnostunut arabien tekemisistä tai tekemättä jättämisistä.

Kyllä heidän joukossaan on ihmisiä, joita voidaan tekojensa ja rikostensa takia roskajoukoksi nimittää, mutta mitäs jos rupeaisi puhumaan, että "Juutalainen ahne roskajoukko jne." ," juutalaiset ovat XXXXX" niin kyllä nousee älämölö, että millaisesta natsista on kyse jne. Henkinen ja julkinen teloitus seuraisi välittömästi. Miksi siis toisinpäin voi vapaasti tehdä kun kaiken tälläisen pitäisi olla kiellettyä ihan jo laissakin?Nimim X."Israel on Lähi-idän ainoa oikeusvaltio, ja Lähi-idän ainoa demokratia. Me oikeuden ja totuuden puolustajat puolustamme Israelia. Uuusnatsit, terroristit ja stalinistit puolustelkoot palestiinalaisiaan parhaansa mukaan...."


Siis jos puolustaa myös palestiinalaisten oikeutta hallita itseään ja sanoo, että juutalaiset eivät ole heitä "korkeampitasoisia" ihmisiä olet UUSNATSI, TERRORISTI ja STALINISTI.

Meneppeä  itseesi. Aikaisemmin olet toivonut, että nimim x."Olisipa Gazassa kuolemanhiljaisuus kun Israel sinne hyökkkää", eli toivonut heidän tappavan kaikki , Palestiinalaisten tappamisesta operaatio katumuspäivässä nimim.x kirjoitti:"IDF:n ei tarvitse olla yhtä armollinen kuin minä, joka armahtaisi palestiinalaisen hengen jos siellä olisi joku, joka ei ole terroristi.". Saman nimimerkin, jota en nyt paljasta vastaavia kirjoituksia löytyy pilvin pimein.

Hän esittää olevansa niin :"ihmiskasvoista" mutta "realiteetit" hyväksyvää,  oikeasti vain kaikkien parasta ajattelevaa "humanistia", joka vain kykenee näkemään maailman pahuuden voimat eikä suinkaan ole mikään äärioikeistolainen agitaattori (tietysti on sellainen!) vaan vapauden ja demoratian levittäjä, ihmisoikeuksien puolustaja. Vilkaisu hänen kirjoituksiinsa kuitenkin paljastaa totuuden ja ei näytä kauniilta.

On kyseessä kammottava iljetys. Mikset hän yhtään mieti mitä näppäimistöltäsi tänne nettiin pistää? Jos olisi oikeasti yhtään inhimillinen tietäisi kyllä, että "palestiinalainen roskajoukko", "arabirosvot" yms. ilmaukset ovat pelkkää p-kaa vaan "roskajoukkioiksi" luokiteltavia ovat edelleenkin vain ääriryhmät. Eikö hän  yhtään ajattele, että joku lapsikin voi näitä lukea? Vai haluaako hän juuri levittää valheellista lakia rikkovaa vihakiihotuspropagandaansa nuorten keskuuteen? Luultavasti asia on niin.

Pahinta on kai juuri sellainen ihminen, joka tietää asian todellisen laidan esim. palestiinalaisista, mutta silti sanoo heidän olevan jotain "liekehtiviä petoja helvetistä".

Kyllä, sellainen on pahin.