Terrori-iskut Lontoossa olivat kaikkien muslim vihaajien märkä päiväuni. Heitä tuskin kiinnostaa surra iskussa menehtyneitä viattomia vaan nyt he voivat julistaa "Mitäs me sanoimme?" "Me kerroimme, että muslimit ovat pahoja" jne. jne. Sillä, että iskut tekivät 4 18-22 vuotiasta miestä, jotka olivat pahasti harhautuneita ja sillä, että Brittien kaikkien muslimiyhdistysten johtohahmot ovat tuominneet iskut, suunnittelevat julkisia myötätunnon osoituksia kärsineille ja lupaavat tehdä parhaansa militantin islamin kitkemiseksi saarivaltakunnan moskeijoista, ei ole väliä näille ihmisille. Syy on heistä  islamissa ja muslimeissa, ei ääriryhmien aivopesemissä nuorissa.

Rasismi saa aivan uuden luokan kasvualusta Euroopassa ja pian voimme tulla näkemään, ikävä kyllä, 1930-luvun kehityksen uudellen. Tällä kertaa "viides kolonna" ovat euromuslimit. Olen netissä kuluttanut luvattoman paljon aikaa keskustellen ihmisten kanssa aiheesta. Moni  on sitä mieltä, että Madridin ja Lontoon jälkeen kaikki länsimaissa asuvat muslimit tulee "profiloida" eli heitä voidaan seurata ilman mitään epäilyjä jne. Seuraavaksi astuvat mukaan tietty näkyvät merkit, joilla ihmisen täytyy ilmaista olevansa muslim. Kaikki järkevät varmaan ymmärtävät kuinka lähellä silloin ollaan Hitlerin Saksaa, jossa juutalaisten täytyi pitää keltaista tähteä. USAssa kehitys on ollut jo pitkään kulkemassa tähän suuntaan ja Eurooppaa saattaa nyt seurata perässä. Voi olla vain ajan kysymys jolloin tälläisiä uusia Nurnbergin lakeja tehdään koskemaan muslimväestöä.

Nyt hehkutellaan Al-Qaedan Europen mahdollista iskua seuraavaksi Tanskaan, joka on mukana Irakin koalitiossa. Se saattaa ollakkin ihan aiheellinen turvallisuusriski, mutta siihen se sitten jääkin. Innokkaimmat muslimvihaajat vetävät nyt meinaan Suomessa järjestettävät MM-kisat mahdolliseksi seuraavaksi suuren luokan terrori-iskun näyttämöksi.

Minäpä kerron miksi se on erittäin epätodennäköistä. Terrori-isku toteutuakseen vaatii kahden ehdon täyttymistä motiivi ja mahdollisuus/resurssit. On vaikea keksiä motiivia miksi Suomea vastaan iskettäisiin. Ulkomailla suomalainen saattaa samaistua amerikkalaiseen ja olla siksi legitiimi target terroristille, mutta Suomi valtiona ei ole millään tavalla osallinen niissä maailman kipupisteissä, jotka terroria aiheuttavat. Mahdollisuus saattaisi meillä näyttää helpolta, mutta se ei sitä ole. Meillä on pidetty tiukkaa ulkomaalaispolitiikkaa ja pienikin ääriliikkeiden ilmaantuminen huomattaisiin heti. Täytyy muistaa, että ääri-islam ei missään ole ensimmäisenä ilmoittanut itsestään pommin muodossa. Ensin on ollut vuosikausia vihasaarnoja maata vastaan, muslimeiden radikaaleissa piireissä. Myöskään resursseja suurilta terroria rahoittavilta tahoilta voi olla vaikea saada iskun toteuttamista varten Suomessa, koska propagandahyöty olisi minimaalinen. Miettikääpä miten esim. Osama Bin Laden perustelisi kostavansa Israelille ja USAlle muslimien kärsimät nöyryytkset räjäyttämällä Ruotsalaisen teatterin? Tälläiset uhkakuvat ovat siis lähinnä rasistien märkiä päiväunia, jotta voitaisiin laatia tiukempia lakeja muslimeja kohtaan. Siksi niitä nyt kovaan ääneen hehkutetaan.

Olen useiden muslimvihaajien kanssa käymissäni keskusteluissa huomannut kuinka he eivät enään voi edes peittää sitä, että tosiasiassa he toivovat, että Suomeen tulisi terrori-isku. Ääri-oikeistolaisuus ja fasismi ovat pahasti nostamassa taas päätänsä Euroopassa niin juutalais, muslim kuin afrikkalaisvihamielisyydellä. Meidän kaikkien on velvollisuus taistella sitä vastaan, sillä hyvät välit eri etnisten ryhmien välillä ovat loppujen lopuksi parasta "terrorismin vastaista sotaa"....