Maailmahan kuvittelee, että mellakat johtuvat pilapiirroksista, vaikka todellisuudessa niiden takana on jotain varsin muuta. Pilakuvat ovat vain tekosyy. Jotkut protestit, mutta eivät ne joissa suurlähetystöjä palaa ovat tietty syntyneet aidosti pilakuvien takia.

Itsesensuuria pitää harrastaa. Se tarkoittaa sitä, että pysytään hyvän maun rajoissa. Huonokaan maku, jota JP osoitti ei kuitenkaan meillä ole kiellettyä, mutta toki epäsuotavaa. Jos osoittaa huonoa makua, kyseisen tahon tulee vapaassa yhteiskunnassa sitä pahoitella jos se jotain loukkaa. Näin JP teki, joten vapaan yhteiskunnan keinovalikoima loppui siihen. Riehunta on turhaa, koska ei se mitään muuta.

Vai muuttaako? Nimittäin:

Suomalaisten suureksi häpeäksi pääministerimme Torinon kisahumussa meni ilman mitään valtuutusta pyytämään SUOMEN PUOLESTA ja SUOMEN HALLITUKSEN PUOLESTA anteeksi pilakuvia. Miksi? Onko Suomen hallitus julkaissut nämä pilakuvat jossakin vai mikä häntä oikein motivoi? Vai sortuiko hän siihen perisuomalaiseen syntiin, että kun joku meidän tapamme elää ulkopuolelta tarpeeksi kovaäänisesti kyseenalaistaa niin tottakai vika on meissä ja sitä tulee viipymättä pyytää anteeksi? Ajatelkaa jos tästä miehestä olisi tullut presidentti. Varmaan tuomiokirkkoja jo purettaisiin loukkaavana ja pystytettäisiin minareetteja tilalle.

No syy mellakoillehan eivät tietty oikeasti ole pilakuvat, vaikka tässä nyt niin leikitään olevan. Osa mielenilmauksista on sitten ihan pilakuvien takia myöhäissyntynyt, mutta oikea syy on tässä. Omien maiden ongelmat lakaistaan maton alle kas näin:

- Saudihallitus haluaa huomion pois pyhiinvaelluksessa tapahtuneesta kuoliaaksitalloutumisesta.
- Jordania käyttää sitä kiinittääkseen huomion pois AY-liikkeen uudesta vaatimuksesta minimipalkaksi.
- Syyria haluaa lisätä vaikutusvaltaansa Libanonissa ja päästä pois Hariri murhatutkimuksen kurimuksesta.
- Egypti on karsimassa 300 milj. dollaria sosiaalietuuksia köyhimmiltä ihmisiltä.

Nämä unohtuvat kätevästi kun riehutaan pilakuvista.

Sitten saadaan tietty sionistisalaliitto ja holokaustin kielto juttuja heitellä ilmaan. Tässä eivät ole takana ääriryhmät vaan arabimaiden hallitukset tai tiedustelupalvelut. Näissä maissahan törkeimmät ylilyönnit aina diplomaattisen koskemattomuuden likaamiseen asti ovat tapahtuneet. Sellaista ei tapahdu ilman hallituksen hyväksyntää.

Kuvat eivät ilmestyessään herättäneet oikeastaan mitään huomiota ja ne julkaistiin jopa egyptiläisessä päivälehdessä LOKAKUUSSA 2005.
97244037_afc394522a_b.jpg

97244039_3e2b1b88c5.jpg